CHIN. KANTONEES RESTAURANT NEW LOTUS

CHIN. KANTONEES RESTAURANT NEW LOTUS Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 751 beoordelingen
23 jan 2022 om 20:56 Eten was echt heel erg lekker, nog heerlijk warm en bezorger was er eerder dan wij verwacht hadden. Zeer aardige en correcte bezorger. Voor herhaling vatbaar
21 jan 2022 om 19:18 Satesaus zat in de zak ipv in de bak, 1 grote puinhoop. Eten was koud. Dit was al een keer eerder, maar nu nooit meer. Bezorger vond het geen probleem, dienen maar klacht in krijg je je nieuwe. Klant kwijt.
18 jan 2022 om 10:44 Heerlijk eten. Wij verbleven in Centerparcs en werd netjes 10 min van te voren gebeld en bij de poort afgeleverd.
16 jan 2022 om 20:07 Heerlijk en mooi op de afgesproken tijd bezorgd
14 jan 2022 om 16:27 We verbleven op Centerparcs Heijderbos en de bestelling werd zelfs eerder dan de aangegeven tijd afgegeven bij de poort. We kregen netjes 10 minuten vantevoren een telefoontje. Het eten was echt heel lekker!
11 jan 2022 om 6:25 heerlijk zoals altijd , prima verzorgd , stipt op tijd
8 jan 2022 om 19:35 Goed van smaak en kwartier eerder dan in app aangegeven.
6 jan 2022 om 20:26 Eten was snel bezorgd, smaak was wel oké (hier en daar te zoutig). Ik heb wel lekkerder gegeten.
6 jan 2022 om 20:18 Lekker en op tijd.
2 jan 2022 om 19:09 Bakjes lagen overdwars door het plastic tasje heen en saus zat in de tas. Erg jammer.
2 jan 2022 om 9:14 Bestelling was netjes op tijd en het eten was lekker.
31 dec 2021 om 19:53 Het eten was op tijd. Alleen was het verpakkingspapier wat om de witte bakjes zat helemaal doorweekt. En er zat 1 gerecht niet bij met wat er besteld was. Maar het eten verder was erg lekker